Kanoverhuur in Groningen.Groepsuitjes voor jong en oud, kanovaren op de Maren.


Kanovaren in een Canadese kano.

kanoverhuur Groningen
Huur op een mooie dag eens een keer een kano. Kanovaren is een leuke bezigheid voor jong en oud.

Er kan worden vertrokken vanaf onze eigen kanosteiger in het Noordpolderkanaal.

Je kunt via het sluisje van Warffum op de Groninger Maren komen, of naar het haventje van Noordpolderzijl gaan peddelen.

Een dagtochtje naar Winsum, Onderdendam of Pieterburen? Dit zou een leuke uitdaging zijn. Heb je nog nooit eerder gekanood?


kanoverhuur winsum
Dan is wat peddelen door de omgeving ook al een leukebezigheid.

Onze canadese kano's varen licht en zijn eenvoudig in het gebruik. Je hebt het kanovaren zo onder de knie.

Reserveren vooraf is niet echt noodzakelijk. Er zijn voldoende kano's op voorraad.

Prijs voor een dagdeel kano huren: vanaf: € 7,50 voor een 2 persoons canadese kano.
Een 3e persoon in de kano: Is slechts € 2,50 extra.

offerte maken groepsaccommodatie


Steppen

Steppen.

Op de step naar het Wad of naar het bos. Dit zijn de twee meest populaire steptochten. Ook geschikt voor beginners. Er kunnen diverse afstanden worden afgelegd. Te beginnen bij 4 km en vervolgens oplopend van 6 tot 9 kilometer. Na terugkeer van het steppen wacht er een lekker boerderij ijsje op iedere deelnemer. Voor grotere groepen is vooraf reserveren wel verstandig.

Prijs: vanaf € 3,50 per dagdeel.  € 5,00 per deelnemer incl. het boerderij-ijsje.
Het Step kano arrangement.

Dit is een absolute aanrader voor een groep die een dagdeel eens lekker bezig wil zijn en wil gaan kano hurengenieten van de omgeving.

Je vertrekt op de step vanaf De Waddenhoeve via een mooie route naar Warffum. Onderweg kom je leuke bezienswaardigheden tegen, die je anders niet zult zien.

Op het keerpunt, een terras in de haven van Warffum, wacht een lekker kopje koffie of thee op de deelnemers. Een glaasje sap mag ook. Na dit rustmoment stap je in de kano om over het water weer terug te keren naar De Waddenhoeve.

Onderweg passeer je het sluisje van Warffum, waar je een "schutting" in levende lijve mee kunt maken. Terug op De Waddenhoeve geniet je van een lekker ambachtelijk bereid boerderij ijsje, die op je staat te wachten.


Prijs: € 13,00 per deelnemer incl. koffie, thee of sap en het boerderij-ijsje.

Reserveren van bovenstaande activiteiten kan bij groepsaccommodatie De Waddenhoeve. Wij zorgen er voor dat Uw reservering verder in orde komt. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Tussentijdse prijswijzigingen kunnen mogelijk zijn.