Fietsverhuur en fiets arrangement in Groningen.


Waddenhoeve Fietsverhuur, in de provincie Groningen, aan de Waddenkust, omgeving Winsum, Warffum en Pieterburen.

Fiets huren in Noordpolderzijl, Wij zijn gelegen tussen de Eemshaven en Pieterburen.


Bij fietsverhuur / groepsaccommodatie de Waddenhoeve in Noordpolderzijl, is het mogelijk om een fiets te huren. Ben je alleen, met een gezin of met een grotere groep? Geen probleem. Er staan meerdere huurfietsen, de zogenaamde groepsfietsen op voorraad.  Volwassenen fietsen, kinderfietsen. Er zijn hier meerdere. We zijn recent gestopt met de stepverhuur
Fietsverhuur

Fietsverhuur:

3 versnellingsfiets: huurprijs

€ 7,50

Kinderfiets, 3 versnellingen:

€ 5,50

per dag

Je krijgt bij ons korting, bij meerdere dagen een fiets huren.


Het Fiets arrangement:

(alleen voor groepen)
We hebben voor U alvast een mooie fietsroute uitgestippeld. Je komt bij dit arrangement op die plekjes waar een ander niet zomaar komt. En je ziet allemaal leuke dingen onderweg. Er zijn pauzemomenten, waarbij koffie of thee met appelgebak bij de arrangementsprijs inbegrepen is Huurfietsen

De fietsroute voor een leuk en lekker dagje uit in Noord Groningen:


Vertrek is vanaf de fietsverhuur van recreatieboerderij De Waddenhoeve. Als eerste fiets je naar het schutsluisje van Warffum. Waar de oude sluiswachterswoning nog geheel in originele stijl bewaard is gebleven. Verder tref je daar nog een koekhuisje uit het sprookje van Hans en Grietje. De fietsroute gaat daarna verder over het Witrokkenpad naar Den Andel. Voorbij Den Andel kom je door een hele mooie landelijke omgeving van Saaxumhuizen. Hier kun je een bezoek brengen aan de bloemenboerderij met maisdoolhof. Daarna fiets je de velden in op zoek naar het fietspad langs het Broekstermaar. Dit is een afgelegen en stil kronkelend watertje. Na Broek voert de fietstocht verder naar Pieterburen. Bij restaurant Waddengenot krijg je koffie of thee met appelgebak. Dit zit bij de prijs van het arrangement inbegrepen.


fietsen naar Sluisje van WarffumIn Pieterburen mag je vrij rondkijken bij bijvoorbeeld de Buitenplaats, het bezoekerscentrum van het Groninger Landschap. Je zou ook naar de zeehonden opvang kunnen gaan. Via ons kun je daar een rondleiding achter de schermen aanvragen. Je wordt dan als VIP ontvangen en komt ook hier op plekjes waar de andere bezoekers niet komen. Misschien wil je nog even in Domies Toen gaan kijken?

Daarna gaat de fietstocht verder via de zeedijk naar het waddenhaventje van Noordpolderzijl. Een bezoek aan het nostalgische Huiskamercafé het Zielhoes, is beslist de moeite waard.

Vervolgens is het niet ver meer om terug te keren naar de Waddenhoeve.


De Prijs van dit complete dagje uit op de fiets:


De leukste fietstocht van het Hoogeland: incl. huurfietsen, routekaart, koffie/ thee met appelgebak:

Slechts

€ 14,50

per deelnemer.

fietsroute

Huiskamercafe Zielhoes