Fietsverhuur en all in fiets arrangement in Groningen.


Fietsverhuur in de provincie Groningen, aan de Waddenkust in de omgeving van Pieterburen.

Fiets huren in Noordpolderzijl, gelegen tussen de Eemshaven en Pieterburen.


Bij fietsverhuur / groepsaccommodatie de Waddenhoeve in Noordpolderzijl, is het al weer een tijdje mogelijk om een step of fiets te huren. Ben je alleen, met een gezin of met een grotere groep? Geen probleem. Er staan meerdere huurfietsen, de zogenaamde groepsfietsen op voorraad.  Damesfietsen, herenfietsen, een e-bike, kinderfietsen. Ze zijn er allemaal. We hebben zelfs steps waar een volwassene ook op kan steppen.
Fietsverhuur

Fietsverhuur:

3 versnellingsfiets: huurprijs € 7,50 per dag
Kinderfiets, 3 versnellingen: € 5,50 per dag


Step: huurprijs € 3,50 per dagdeel
Steparrangement: € 5,00 incl boeren ijsje

Het Fiets arrangement:

We hebben voor U alvast een  mooie fietsroute uitgestippeld. Je komt ook hier op die plekjes waar een ander niet komt en je ziet allemaal leuke dingen onderweg. Er zijn pauzemomenten, waarbij koffie of thee met appelgebak een consumptie en aan het eind een heerlijk eigengemaakt boerderij ijsje bij inbegrepen is. Huurfietsen

De fietsroute voor een leuk en lekker dagje uit in Groningen:


Vertrek is vanaf de fietsverhuur van recreatieboerderij De Waddenhoeve, naar het schutsluisje van Warffum. De fietsroute gaat verder over het Witrokkenpad naar Den Andel. Voorbij Den Andel kom je door een hele mooie landelijke omgeving langs Saaxumhuizen. Hier een bezoek aan de bloemenboerderij met maisdoolhof. Daarna fiets je de velden in op zoek naar het fietspad langs het Broekstermaar. In Broek staat er een bezoek aan de geitenboerderij met kaasmakerij op het programma. Daarna voert de fietstocht verder naar Pieterburen, voor koffie met eigengemaakt schipgebakken appelgebak op restaurantschip Het Appeltje.


fietsen naar Sluisje van WarffumIn Pieterburen is het vrij rondkijken bij bijvoorbeeld de Buitenplaats, het bezoekerscentrum van het Groninger Landschap. Je zou ook naar de zeehondencreche van Lenie 't Hart kunnen gaan.

(Creche, niet bij de prijs inbegrepen, maar we kunnen tegen meerprijs wel entree en een exclusieve rondleiding voor U regelen. Groepen, geen probleem.)

Daarna gaat de fietstocht verder via de zeedijk naar het waddenhaventje van Noordpolderzijl. Een bezoek aan het nostalgisch Huiskamercafé het Zielhoes, is beslist de moeite waard.

Vervolgens is het niet ver meer naar de Waddenhoeve, waar U na inleverFietspad Broekstermaaring van uw fiets kunt gaan genieten van een heerlijk op de boerderij zelfgemaakt boeren ijsje.


De Prijs van dit dagje uit op de fiets:


De leukste fietstocht van het Hoogeland: incl. huurfietsen, genoemde excursie, koffie/ thee, appelgebak en boerderij ijs van De Waddenhoeve:

Slechts € 14,50 per deelnemer. 

fietsroute

Huiskamercafe Zielhoes